úterý 11. září 2012

Máme talent

Literárně dramatická a hudebně pohybová přehlídka

Školní družina Buchlovice se rozhodla nezahálet ani okamžik a na začátku dubna vyrazily děti spolu s paními vychovatelkami na přehlídku scének do Základní školy Osvětimany.



Přehlídka se konala 4. dubna a zúčastnili se jí Viktorka Valentová, Klárka Houdková, Nikolka Mitášová a Štěpánka Večeřová z 1. třídy, Víťa Kučera, Anička Lukeštíková a Michal Novotný z 2. třídy, Mattia Natale ze 3. třídy a Sára Machulová ze 4. třídy.



Vystoupili jsme se scénkou "Ze školních lavic", která pojednávala o žácích 3.B při výuce českého jazyka, hudební výchovy a tělocviku a samozřejmě i o tom, co dělají o přestávkách. Scénku jsme nacvičovali během družiny měsíc předem a v Osvětimanech se nám povedlo krásně ji zahrát. Nic jsme nepopletli a sklidili jsme velký úspěch. Ostatní družiny hrály pohádky O pejskovi a kočičce jak vařili dort, Ať žijí duchové a O Popelce, nebo třeba tančily aerobik. Všechny družiny byly vítězi, každý dostal diplom a odměnu.


Při čekání na autobus jsme strávili chvilku volného času v osvětimanské družině. Mohli jsme si pohrát s jejich hračkami, prohlédnout si výrobky a výtvory a nasvačit se u stolečků.



Z Osvětiman jsme odjeli autobusem jen na křižné cesty nad Zlechovem a odtud jsme si udělali procházku až do Buchlovic do školy.



Scénku jsme odpoledne po návratu do družiny zahráli i našim spolužákům a spolužačkám. Všem se naše herecké dovednosti moc líbily!


Žádné komentáře:

Okomentovat