pátek 14. září 2012

Dveře otevřené všem

Den otevřených dveří

Blíží se prázdniny a my jsme úspěšně zakončili projekt "Křížem, krážem celým světem" a rádi bychom se s naší prací pochlubili i široké veřejnosti!


 Pozvali jsme všehcny naše rodiče, sourozence, kamarády a také budoucí prvňáčky s jejich rodiči a uspořádali jsme pro ně výstavu našich výrobků a výkresů, promítání prezentace fotografií všech naši akcí školního roku 2011/2012 a také výstavu všech materiálů k našemu cestovatelskému projektu.

Využili jsme jak prostor družiny, tak ostatních prostor půdní vestavby školy, do kterých běžně chodíme - počítačovou učebnu a knihovnu.

V počítačové učebně hrála hudba z celého světa a na plátně běžela prezentace fotografií, v knihovně taktéž hrála hudba a na plátně běžely prezentace v powerpointu, které jsme vytvořili v přírodovědném kroužku k procestovaným zemím světa.

Návštěvníci si tam také mohli prohlédnout všechny plakáty, které jsme během roku k jednotlivým zemím nakreslili, a výstavku suvenýrů a dalších věcí typických pro dané země.

Na chodbě a ve školní družině byly vystaveny naše výtvarné a rukodětlné práce a na stolečcích bylo nachystáno občerstvení, které jsme odpoledne sami upekli ve cvičné kuchyňce.

Jsme rádi, že se na nás někteří z vás přišli podívat a doufáme, že se vám naše úsilí líbilo a že jste si odpoledne s námi užili!


Fotografie z našeho dne otevřených dveří si můžete prohlédnout ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat