pondělí 24. června 2013

Přírodovědný kroužek 19. 6. 2013

Výlet do Uherského Hradiště


Dne 19. 6. jsme společně s 10 dětmi z Přírodovědného kroužku vyrazili do Uherského Hradiště, kde jsme měli v plánu navštívit dvě výstavy fotografií.


První z nich, XXXV. ročník fotografické soutěže Týká se to také tebe, byla na Redutě. Nejprve jsme si prošli společně všechny fotografie a povídali jsme si o tom, jak jsou foceny, jak jsou upravovány a co nám vlastně říkají. Prohlédli jsme si vítězné fotografie soutěže a poté jsme si každý vybrali fotografii, která se nám nejvíce líbila. K té fotografii se každý postavil, abychom dobře viděli, která je podle nás nejkrásnější.

Druhá výstava, Magnificent 24, byla na Klubu kultury. Ale tam měli bohužel na dveřích nápis, že je ve středu změněna otevírací doba, a tak jsme výstavu neviděli.

Místo toho jsme se zdrželi na náměstí u stánků a v Prostřední ulici jsme si dali točenou zmrzlinu. Chvíli jsme také poseděli ve stínu u kašny a pak jsme se pomalu vraceli zpět na autobusové nádraží.

Výlet se nám vydařil a s kroužkem jsme se "předčasně" rozloučili. Příští týden proběhne poslední Přírodovědný kroužek, v němž si zopakujeme všechno, co jsme se naučili, spočítáme body a rozdáme si přírodovědné deníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat