pátek 3. ledna 2014

Výzva...

Připravili jsme pro děti novoroční překvapení.

Kromě místnosti školní družiny a klubovny nám přibude nový prostor, který bude tvořit druhé oddělení družiny. Již nebudeme muset městnat dvě oddělení do jedné místnosti!


Během 2. a 3. ledna 2014 proběhlo stěhování sborovny v horním patře staré budovy. Sborovna je nyní pouze v přízemí nové budovy, vedle ředitelny. V bývalé sborovně jsme utvořili novou družinu. Ke starému vybavení přibyly nové židle, nové sedací vaky a od pondělí rozdělíme do obou družin i nové hry a hračky, které jsme dostali od Ježíška.


Ale zařídit úplně novou místnost tak, aby se alespoň vyrovnala stávající družině ještě zabere hodně času. Ne všechny stavebnice a kostky můžeme dělit na polovinu, část z nich už jsme přemístili do klubovny, když jsme ji minulý školní rok zařizovali pro dvě první třídy. Letos jsme klubovnu dovybavili novými stolními hrami a stavebnicemi vhodnějšími pro starší děti (primárně je klubovna určena pro 3. - 5. třídu, ale střídáme se v ní všichni).

Proto bychom chtěli poprosit všechny o pomoc s vybavením nové družiny staršími hrami, stavebnicemi, dřevěnými kostkami, hračkami a dalšími věcmi, které byste nám mohli bezplatně darovat. I my prohledáváme půdy a zbavujeme se nepotřebných plyšáků... Za veškeré vaše dary budeme strašně vděční! Udělají radost všem družinovým dětem.

Hračky můžete věnovat kdykoliv. Můžete je přinést přímo do ŠD v době jejího provozu (denně od 11.30 do 16.00 hod.), můžete je poslat po dětech, můžete je předávat vedení školy.





Předem za vaši pomoc děkujeme!

Žádné komentáře:

Okomentovat