středa 20. listopadu 2013

Malíři malovali

I. ročník výtvarné soutěže

Dne 20. 11. 2013 se děti ze školních družin z okrsku Uherské Hradiště zúčastnily 1. ročníku výtvarné soutěže, kterou uspořádala ŠD Tupesy.
Po první vyučovací hodině se připravily malérečky z naší školní družiny - Barunka Hrušková, Nelinka Machulová, Viktorka Valentová a Kristýnka Andrlová. Společně s oběma paními vychovatelkami vyrazili autem do Tupes, do Muzea tupeské keramiky.
Tam už čekaly ostatní děti z ostatních družin a jejich paní vychovatelky. Téma soutěže jsme se dověděli až na místě. Znělo "Podzim v říši víl a skřítků". Zvolená technika byla kresba akvarelovými pastelkami. Děti během hodiny a půl vytvořily nádherná díla. V průběhu práce se mohly i občerstvovat připravenými dobrotami a napít se čaje.
Jakmile byly všechny výkresy hotové, odborná porota, složená ze všech doprovodných "dospěláků", vybrala tři nejpovedenější obrázky. Poté jsme ocenili i další tři obrázky cenou poroty, jednou z oceněných byla i Kristýnka Andrlová. Na závěr dostaly všechny zúčastněné děti malou odměnu za snahu a kreativitu.
Už se těšíme na druhý ročník soutěže a doufáme, že se budeme stejně úspěšní jako letos!

Všechny fotografie naleznete ZDE.









Žádné komentáře:

Okomentovat