úterý 17. prosince 2013

Fotbalové dopoledne

Fotbalové utkání mezi družinami

Ve středu 2. 10. 2013 proběhl na tréninkovém sokolském hřišti turnaj mezi žáky školních družin z okrsku Uh. Hradiště.

Zúčastnili se jej žáci a žákyně z Buchlovic, Zlechova, Tupes, Boršic, Polešovic a Osvětiman. Zápasy začaly v devět hodin ráno a jednotlivá utkání trvala vždy 5 minut. Hrálo se systémem "každý s každým", takže jsme celkem zahráli 15 zápasů.

Rozhodčího nám dělal žák deváté třídy, Dan Raštica. Pod jeho vedením hráli všichni podle pravidel, zodpovědně a pro zábavu. Padalo hodně gólů a všechny týmy byly se zápasy spokojeny. Po skončení všech zápasů jsme sečetli všem týmům body. Tři body jsme udělovali za vítězství a jeden bod za remízu.

Pořadí vítězů bylo následující:
1. místo ŠD Polešovice;
2. místo ŠD Tupesy;
3. místo ŠD Zlechov a ŠD Buchlovice.

Naši družinu reprezentovali tito žáci: Petr Badin, David Novotný, Pavel Zámečník, Jakub Daňhel, Jakub Kořínek, Jiří Stejskal, Pavel Tomešek, Adam Fojt, Štěpán Kozlíček, Michal Novotný. Našim vítězům jsme dokoupily chybějící pohár a dotiskly diplom až následující den. Pohár jsme si vystavili v družině a jsme moc rádi, že jsme se umístili na stupních vítězů.

Všem zúčastněným družinám patří gratulace a velké poděkování. Jsme moc rádi, že k nám paní vychovatelky se svými svěřenci zavítali a že jsme mohli strávit příjemné sportovní dopoledne.

Poděkování patří také správcům fotbalového hřiště, manželům Křivovým, že pro nás tréninkové hřiště připravili a že jsme mohli využít kabin pro odložení věcí. Dále bychom chtěli poděkovat panu učiteli Schusterovi za to, že pomáhal při organizaci, domluvil nám náhradní hřiště a zapůjčil nám fotbalové míče, se kterými jsme hráli.





Žádné komentáře:

Okomentovat