pátek 19. října 2012

Fotbalový turnaj

Fotbalové utkání mezi družinami

Dne 3. 10. 2012 proběhl na školním hřišti ZŠ Buchlovice fotbalový turnaj mezi žáky z družin okrsku UH.



Zúčastnili se jej žáci a žákyně z Buchlovic, Zlechova, Tupes, Boršic, Polešovic a Osvětiman. Zápasy začaly v devět hodin ráno a jednotlivá utkání trvala vždy 5 minut. Hrálo se systémem "každý s každým", takže jsme celkem zahráli 15 zápasů.



Rozhodčího nám dělal žák deváté třídy, Matyáš Chovanec. Pod jeho vedením hráli všichni podle pravidel, zodpovědně a pro zábavu. Padalo hodně gólů a všechny týmy byly se zápasy spokojeny. Po skončení všech zápasů paní vychovatelky sečetly body. Tři body mohly týmy získat za vítězství a jeden bod za remízu.



Pořadí vítězů bylo následující:

1. místo ŠD Boršice;
2. místo ŠD Zlechov;
3. místo ŠD Osvětimany.



Naše družina se umístila na 5. místě. Reprezentovali ji tito žáci: Jakub Daňhel, Ondřej Machů, Pavel Tomešek, Ondřej Martinák, Jan Večeřa, Jiří Jaroslav Kamenický, Adam Fojt, Tadeáš Rybárik, Matyáš Karásek, Michal Novotný.



Všechny týmy byly odměněny bonbóny a nálepkami s fotbalovými motivy. Vítězové si zasloužili nový kopačák a fotbalová pexesa.



Přestože nám dopolední počasí moc nepřálo a po hřišti se zpočátku válela mlha, že by se dala krájet, fotbalové utkání jsme si užili naplno a těšíme se na další brzké setkání s paní vychovatelkami a dětmi z okolních družin.



Více fotografií z fotbalového utkání si můžete prohlédnou na webových stránkách ZŠ Buchlovice.


Žádné komentáře:

Okomentovat