pátek 11. dubna 2014

O veliké řepě

Literárně dramatická a hudebně pohybová přehlídka školních družin

Ve středu 9. 4. 2014 se naše buchlovická družinka zúčastnila přehlídky školních družin, která se konala již tradičně v tělocvičně ZŠ Osvětimany. Přehlídky se dále zúčastnila družina z Polešovic, ze Zlechova, z Boršic a pořadatelská družina z Osvětiman.


Děti nacvičily ještě pod vedením paní vychovatelky Venduly Mikulíkové pohádku O veliké řepě. Divadelní scénku nacvičilo a předvedlo celkem 12 dětí z první až páté třídy.

Z dalších scének jsme mohli vidět dvě pohádky O Koblížkovi a dvě taneční představení – aerobic a břišní tanečnice.


Stejně jako v loňském ročníku nastoupila naše školní družina poslední. A jak se říká, nejlepší nakonec, jelikož naše družina byla odměněna největším aplausem a žádostí o opakování. Nutno ale podotknout, že všechna vystoupení byla moc hezká a originální!


Protože šlo o přehlídku a ne o soutěž, byly ohodnoceny všechny družiny stejně. Cenami byly dvě dětské pálky s míčkem, bonbony, diplom za účast a každé dítě dostalo zvířecí samolepky.


Zpátky do Buchlovic jsme jeli z Osvětiman autobusem. Abychom nemuseli pěšky až ze Zlechova, zastavil nám pan řidič kousek od křižných cest a společně jsme procházkou došli do školy a rovnou na oběd.

                 

Žádné komentáře:

Okomentovat