úterý 23. dubna 2013

Znalosti dopravní výchovy

Soutěž v dopravních znalostech

Dne 17. 4. jsme se spolu se 4 žáky 2. třídy zúčastnili soutěže v dopravních znalostech, kterou pořádala školní družina ze základní školy v Polešovicích.

Naši družinu reprezentovali: Terezka Andrýsková, Roman Ingr, Jaroušek Kamenický a Tom Natale. Jejich úkolem bylo napsat test znalostí o chodcích a cyklistech a poznat správně deset dopravních značek.

Z šesti družin, které se letošního ročníku soutěže zúčastnily, jsme se umístili na posledním místě. Ale našim hlavním cílem bylo zúčastnit se! Vyhrajeme třeba příště.

Děti si vyzkoušely, co všechno o dopravní výchově vědí, podívaly se do polešovické družiny, užily si dopolední výlet místo výuky a za reprezentaci školy a školní družiny dostaly do žákovských knížek pochvalu.

Za účast v soutěži si děti vybojovaly krásné odměny od organizátora soutěže, pana Patíka z BESIPu. Každý dostal také svůj diplom, který si určitě na památku vystaví.

Děkujeme pořádající školní družině a paním vychovatelkám za poskytnuté zázemí a za příjemně strávené dopoledne. Naše poděkování také patří ještě jednou dětem, které se soutěže zúčastnily. Doufáme, že nabité znalosti užijí v běžném životě tak, aby nikdy nebylo v dopravním provozu ohroženo jejich zdraví!












Žádné komentáře:

Okomentovat