neděle 27. ledna 2013

Malí výletníci 26. 1. 2013

Hurá do aquaparku!

V sobotu 26. 1. proběhl pátý výlet kroužku Malí výletníci. Zúčastnilo se ho 7 dětí, paní vychovatelky a jeden tatínek.
Ráno jsme se jako obvykle sešli na autobusové zastávce na náměstí v Buchlovicích. Plně vybavení plavkami, rukávky a plavacími kruhy, osuškami, dokonce i potápěčskými či plaveckými brýlemi a šnorchly. Čekala nás cesta do hradišťského aquaparku!

Jelikož byl tento výlet "otevřený", mohli se jej zúčastnit i rodiče dětí. K Nikolce Mitášové se přidal její tatínek, který nám pomáhal na děti v bazénu dohlížet.
Po příjezdu do Uherského Hradiště jsme se sešli s paní vychovatelkou Jochymkovou a společně jsme se vydali směrem k bazénu. Už jsme se těšili, až se převlékneme do plavek a skočíme do vody!

Před samotným koupáním jsme nezapomněli nafouknout kruhy a rukávky a pak už mohly začít vodní radovánky. Nejprve jsme si zaplavali v bublinkách a vyzkoušeli si potápění a pak jsme postupně vyzkoušeli všechny atrakce - vodní vír, houpačku, hříbkové sprchy, bublikové masáže a na závěr i tobogán.

Nejvíce se dětem líbilo ve vodním víru  - v kolotoči. Paní vychovatelka Mikulíková nám pomáhala z víru "vystupovat", abychom se tam netočili donekonečna!:o) Na chviličku jsme si vyzkoušeli i venkovní bazén. Venku bylo mínus sedm stupňů a voda měla teplotu 34° C, takže nám tam bylo velmi příjemně.

Hodinu a půl zábavy jsme i užili, co nejvíce to šlo. Pak nastal moment sušení vlasů, převlékání, svačení a odpočinek.

Na závěr našeho výletu jsme se vydali do slibované cukrárny, kde jsme doplnili vyplavané kalorie. V cukrárně už byly ale pouze tři děvčata. Ostatní děti si rodiče vyzvedli přímo v auaparku a odjížděli domů po vlastní ose.
Výlet se všem moc líbil a už se těšíme na to, co nás bude čekat v únoru. Na závěr bychom chtěli poděkovat našemu doprovodu - paní vychovatelkám a panu Mitášovi. Díky nim byla zajištěna bezpečnost dětí a všichni jsme se vrátili ve zdraví zpět domů!;o)

Žádné komentáře:

Okomentovat