neděle 23. února 2014

Malí výletníci 22. 2. 2014

Parádní kinozážitek ve 3D

O víkendu jsme uspořádali již šestý výlet kroužku Malí výletníci. Naplánovali jsme návštěvu multikina CineStar v Olomouci. Ráno jsme se všichni sešli na vlakovém nádraží ve Starém Městě.

Někteří z nás přijeli autobusem, jiné přivezli rodiče auty. Vlakem jsme dojeli až do Olomouce a tam jsme hned šli čekat na tramvajovou zastávku. Tramvají jsme přijeli do Neředína a pěšky jsme prošli mezi paneláky k nákupnímu centru OlomoucCity. 

Před začátkem filmu jsme si stihli zajít na záchod, vzít 3D brýle a nakoupit si popcorn, nachos a pití s sebou do sálu. Jakmile jsme se všichni usadili na místa, skončili reklamy před filmem a film Lego movie zrovinka začal.

Všichni jsme byli z filmu nadšení. Byl to hezký a dobrodružný příběh několika postaviček Lega, které se pokoušely společně zachránit Lego svět. Všechno nakonec dobře dopadlo a my jsme byli s dobrým koncem spokojení.

Po promítání filmu jsme měli čas se pořádně nasvačit a chvilku jsme si pohráli v hracím koutku. Pak už jsme si všechno sbalili a vydali jsme se zase na tramvajovou zastávku.

Tentokrát jsme ale nejeli přímo na nádraží, ale vystoupili jsme u sv. Mořice a prošli jsme se na Dolní náměstí. Tam jsme počkali až odbijí kováři na orloji, celý orloj jsme si prohlédli a pokračovali jsme procházkou z náměstí až na vlakové nádraží. Po cestě jsme stihli i nakrmit kačenky z mostu. 

Na nádraží se od nás oddělila paní vychovatelka Mikulíková a domů nás doprovázeli už jen její přítel Michal a pan vychovatel Mls. Výlet dopadl dobře, ale chtěli bychom pokárat některé zlobivce!!! Doufáme, že na příštích výletech budou hodnější!;o)


Na závěr bychom chtěli moc poděkovat všem rodičům, kteří nám pomohli s odvážením dětí ze Starého Města zpět do Buchlovic!

 

Žádné komentáře:

Okomentovat